fredag 16. april 2010

Regndans i kraftig uvær!

Her i Playa del Carmen er vi vanligvis velsignet med fint vær og varme temperaturer hver dag, men de siste fire dagene har værgudene tydeligvis passet på noen andre. Da vi våknet mandagsmorgen var det overskyet, og slik har det vært siden. Det er noen vanvittig kraftige regnskyll som plutselig stanser all aktivitet i byen for en stund. I natt regnet det så kraftig at dørene i leiligheten ristet i mot dørkarmene. Vi måtte lukke vinduene for å prøve å stenge ute den høye lyden av store regndråper mot cement. Jeg kan ikke huske å ha opplevd en regnbyge som det før. Alt er så mye kraftigere her enn i Norge. Det er akkurat det samme som med lyn og torden. Når det først tordner her, varer det så lenge som i ti sekunder. Man bare venter på at det skal ta slutt, så bare fortsetter og fortsetter det!
Sola kom fram i et par timer midt på dagen i dag, men det varte ikke lenge da nye mørke skyer kom innover land. Så var det påan igjen med mer regn.
De siste dagene har vi bare sittet inne og gjort lekser fordi det er umulig å gjøre noe i dette været. I dag hadde vi fått nok så vi bestemte oss for å gå ut i uværet for å plaske litt og bli våt!
Vi drog ned på stranda, hoppet i (de STORE) bølgene og koste oss i uværet. Det var kaldt, det blåste og regnet pisket oss i ansiktet, men det var utrolig kjekt! Det var deilig å komme seg ut av leiligheten og gjøre noe vi ikke har gjort på mange år:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar