fredag 26. februar 2010

Señor Frogs

I går kveld var vi 14 jenter som var ute å spiste på
restauranten Señor Frogs. Denne restauranten er ikke som
en vanlig restaurant. Her er det masse underholdning hele kvelden og alle kelnere går rundt kledd som høner, superman eller noe annet rart.

Det kuleste med hele stedet var alt inventaret de hadde. Her kunne man finne store skilt som henger på taket eller skilt som står på bakken. Disse skiltene soms tår på bakken ville kelnerene flytte alt etter hva som passet dem. Kelneren vår satte et skilt ved siden av Elizabeth hvor det stod "drunken tourist" på.

Da vi først ankom restauranten og hadde bestilt drinker, så skulle alle kelnere og bartendere bli presentert. Da ble alle ropt opp på scenen før de avsluttet med en felles dans.

I løpet av hele kvelden fremførte de ulike dansenummer og det var skikkelig kult å se på for de var utrolig flinke!

Dersom man ikke ville spise middag her, kunne man også bare sitte i baren og drikke. Da satt man på ulike stoler som både stod på bakken og hang fra taket.

















Etter vi hadde spist middag og etter ulike opptredener på scenen var det tid for drikkekonkurranse. Kelneren ville ha opp fire damer på scenen. Éi person fra Norge, éi fra USA, éi fra Canada og éi fra Argetina(det var disse landene som var representert av turister i restauranten). Da var det plutselig å gjøre seg mest mulig usynlig for jeg er ikke noe flink til å styrte øl så jeg skulle IKKE opp på den scenen!


Jeg måtte ikke bekymre meg lenge for Tonje(romkamerat) tok ansvar og tilbudte seg å være Norges representant. Da hun gikk opp på scenen heiet alle oss nordmenn og klappet. Reglene ble fortalt og så var det bare å telle uno, dos, trés så kunne de fire damene begynne å styrte. Det ble klart fra første stund av at Tonje visste hva hun rev med. De andre damene måtte stoppe av og til og ta pause og puste mens Tonje bare fortsatte. Jeg tror alle oss andre nordmenn satt og tenkte "denne konkurransen kan vi ikke tape"! Så etter veldig kort tid var Tonje ferdig og satte ølflaska i gulvet. Alle hoiet og hoppet opp og ned. "Vi vant, vi vant"! Alle kelnere kom bort og begyte å tilbe Tonje fra gulvet ved scenen.

Så stolte som vi nordmenn var, var resten av kvelden veldig kjekk. Den bestod av gode drinker, god musikk og kyllingdansen. "Kyllingdans-sangen" kom på og alle ble bedt om å stå på stolene sine og danse kyllingdansen. Utrolig god stemning!
















Jeg regner med det ikke blir siste gang vi besøker Señor Frogs!

Ellers reiser jeg vekk i helga. Vi er en gaske stor gjeng som skal på "ferie" til Isla Mujeres, ei øy utenfor Cancun. her skal det visstnok være kjempe fint! de har meldt fint vær i helga så jeg regner med at vi ligger på stranda hele tida. Er helt uvirkelig å høre om all snøen som er hjemme og lese om det på VGnett.

Vi har opplevd kulde her og da. I går natt var det kun 14 grader! Da er det kaldt når det eneste du har med deg er korte shorts og t-skjorter! Men nå nærmer det seg sommer og det blir nok varmere og varmere. Da skal vi nok komme til å angre på at vi ville ha varmere temperaturer!

Snakkes etter helga:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar